Kami membekal dan menjual Minyak habatussauda, kapsul baraka, cuka kurma, cuka epal, pati delima, biji aprikot B17 dan buku dengan produk berkualiti serta harga terbaik dan murah..

BIJI APRIKOT B17

~pesakit-pesakit kanser dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat daripada pakar onkologi atau doktor sebelum menggunakan biji aprikot...

~Dinasihatkan juga agar pesakit terus menggunakan rawatan hospital disamping menggunakan rawatan alternatif ini.


BIJI APRIKOT- VITAMIN B17
PENAWAR KANSER
HARGA PALING MURAH..


Semenanjung
500g = RM 40
1 Kg = RM 65
*semua berat dikira termasuk bungkusan

Sabah & Sarawak
500g= RM 55
1Kg= RM 80
(SEMUA HARGA TERMASUK POS)

*semua berat dikira termasuk bungkusan
Untuk pembelian borong 10kg ke atas, sila pm saya untuk harga.

KENAPA BIJI APRIKOT?? 

Usaha dan kajian saintifik yang dilakukan oleh para saintis di seluruh dunia telah membawa kepada penemuan pelbagai jenis bahan makanan yang semulajadi terutamanya Aprikot B17 sebagai alternatif rawatan kanser dan penyakit-penyakit kronik metabolik yang lain.

Sebatian semulajadi seperti Amygdalin atau Vitamin B17 atau Laetrile telah diuji keberkesanannya terhadap kanser pertama kali oleh seorang pakar Biokimia, Dr. Ernest T. Krebs pada tahun 1950.

“Di bawah mikroskop, kami memasukkan Vitamin B17 ke atas sel kanser dan kami dapati sel-sel kanser tersebut mati dengan cepat sekali,” pakar kanser Jerman, Dr. Dean Burk

”Kami mendapati Vitamin B17 sangat efektif untuk mereka yang menghidapi kanser. Malah, untuk menghalang kanser dan melindungi tubuh dari serangan semula kanser (relapse cancer), tiada yang lebih efektif berbanding Vitamin B17.”pakar kanser Jerman, Dr. Dean Burk

Pakar perubatan berpengalaman dan bekas Ketua Jabatan Anatomi di Fakulti Perubatan UKM yang juga penaung produk berjenama Farmas Health, Prof. Madya Dr. Syed Zainal Husin Wafa mengakui biji aprikot mengandungi Vitamin B17 paling tinggi berbanding tumbuhan lain serta mampu meningkatkan kesihatan sekaligus membantu mengurangkan risiko menghidap penyakit-penyakit kronik metabolik. 
  
ARTIKAL BERKENAAN BOLEH DI BACA DI:BAGAIMANA CARANYA BIJI APRIKOT & KAPSUL BIJI APRIKOT DIMAKAN?


CADANGAN CARA MAKAN BIJI APRIKOT & KAPSUL BIJI APRIKOT:

 Cara 1 – Dikunyah sehingga sebati dengan air liur dan ditelan perlahan-lahan, cara ini membantu menuteralkan bahan aktif yang ada dalam kandungan Biji Aprikot tersebut. (Boleh dikunyah bersama kurma atau kismis atau buahan segar lain seperti epal hijau dan anggur jika tidak tahan dengan rasa pahitnya).

 Cara 2 – Biji Aprikot boleh dibuat jus. Biji Aprikot diblender dicampur dengan air mineral beserta buah-buahan seperti epal hijau, anggur, pisang, pic atau lobak merah tanpa mencampurkan gula kerana kanser pemakan gula. (Boleh juga setelah dikisar taburkan ke atas hidangan makanan).

 ***Bagi pesakit kanser atau pesakit yang mempunyai luka dalam tubuh, hendaklah memakan sepotong buah betik atau nanas 15 – 30 minit sebelum memakan Biji Aprikot.

 ***Mula memakan Biji Aprikot dengan jumlah yang sedikit dan tambahkan jumlahnya sedikit demi sedikit sehingga sesuai dengan kondisi badan dan mencapai jumlah Biji Aprikot yang perlu dimakan. Apabila terlebih makan Biji Aprikot boleh mengakibatkan sedikit pening, khayal atau mabuk.

 ***Untuk beberapa hari memakan Biji Aprikot, kadang kala akan mengalami demam, lemah badan, mengantuk, rasa letih dan mungkin akan tumbuh biji-biji halus seperti ruam dianggota badan. Teruskan memakannya kerana itu petanda Vitamin B17 yang terdapat dalam Biji Aprikot tersebut sedang aktif bekerja.

 ***Minum banyak air mineral dan makan banyak buah-buahan serta sayur-sayuran yang anti-kanser.

 ***Jangan makan Biji Aprikot bersama buah badam.

 ***Isi perut dahulu sebelum makan Biji Aprikot.

 ***Sila simpan Biji Aprikot dalam peti sejuk di bahagian kering untuk menjaga kualitinya dan mengelakkannya daripada berbubuk –Jangan dibekukan, dimasak atau dijemur di bawah sinaran matahari.

Terdapat pelbagai versi tentang jumlah(kuantiti) Biji Aprikot yang perlu diambil bagi setiap jenis penyakit sama ada untuk tujuan pencegahan atau rawatan. Perbezaan pendapat ini terjadi adalah kerana faktor-faktor seperti perbezaan saiz tubuh seseorang, kondisi badan seseorang, Biji Aprikot yang kadang kala bersaiz besar atau kecil, kandungan Vitamin B17 yang terdapat dalam Biji Aprikot itu sendiri, tahap teruknya sesuatu penyakit dan bebagai-bagai lagi. Walaupun demikian, makanlah Biji Aprikot sebanyak mana yang termampu dalam kadar secepat yang boleh.

CADANGAN JUMLAH (KUANTITI) BIJI APRIKOT YANG PERLU DIMAKAN:

Bagi Pesakit Kanser: 15-20 biji x 6 kali sehari = 90-120 biji sehari.

Bagi Lain-lain Penyakit: 5 biji x 6 kali sehari = 30 biji sehari.

Untuk Tujuan Pencegahan: 7-15 biji sehari.

 “Dr.Krebs asserts that 7 apricot seeds per day will make it impossible to develop cancer.”

DIPETIK DRP: http://www.bijiaprikot.com.my 


PELANGGAN YANG MENCARI BIJI APRIKOT VITAMIN B17-PENAWAR KANSER...
KAMI ADA MENJUALNYA DENGAN HARGA MURAH..BANDINGKAN DENGAN YANG LAIN...HARGA PALING MURAH..
HARGA :
semenanjung Malaysia
500g = RM 40
1 Kg = RM 65

Sabah & Sarawak
500g= RM 50
1 Kg = RM 75

(SEMUA HARGA TERMASUK POS)Untuk pembelian borong 10kg ke atas, sila pm saya untuk harga.

UNTUK TEMPAHAN..
 SMS/CALL : 016 - 921 2147 
CARA PEMBAYARAN
 
Langkah Pertama: Depositkan Bayaran Ke Akaun Bank
     Anda boleh lakukan pembayaran dengan pergi ke mana-mana cawangan bank berikut dan melakukan pembayaran ke dalam akaun bank yang tertera di bawah. Anda boleh melakukan pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM), ATM transfer, deposit tunai di kaunter bank atau melalui Online Banking
   BANK ISLAM:
   NAMA: MUHAMMAD FAISAL BIN ARIFFIN
   NO. AKAUN : 0302  7020  2443  24
   MYBANK:
   NAMA: MUHAMMAD FAISAL BIN ARIFFIN
   NO. AKAUN : 1515  8402  2089

   CIMB:
  NAMA: MUHAMMAD FAISAL BIN ARIFFIN
  NO. AKAUN : 0611  0069  8055  23

Langkah Dua: Pengesahan Pembayaran
     Setelah membuat pembayaran. Anda perlu SMS atau EMEL kepada saya maklumat seperti di bawah:
                                      NAMA:
                                      ALAMAT LENGKAP:
                                     BANK :
                                     TARIKH:
                                     MASA:
                                     JENIS PRODUK:
                                     KUANTITI PRODUK:
(Perhatian: sila isi dengan lengkap, sebarang maklumat yang tidak lengkap boleh menyebabkan kelewatan produk sampai )
  Langkah Tiga: Penghantaran/Penerimaan Produk
     Butiran pengesahan bayaran anda akan disahkan dalam masa 24 jam. Penghantaran produk akan dilakukan dengan perkhidmatan Poslaju dalam tempoh 48 jam setelah butiran bayaran disahkan. Tempoh penghantaran adalah antara 2hari-7hari bekerja. Insyaallah


Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP